Студент кинувся під потяг через нещасливе кохання?


21-літній студент та солдат внутрішніх військ Олег Голокозаков, який 22 червня загинув у метро, міг кинутися під потяг через нещасливе кохання.

Про це пише "Комсомольська правда".

За інформацією видання, у кишені Олега знайшли прострочений студентський квиток дівчини, у яку він міг бути закоханий.

На версію самогубства вказують і записи його мікроблога "Вконтакте": "Біль тимчасовий. Гордість вічна!", "Смерть варта того, щоб жити, а любов варта того, щоб чекати".  

Друзі Олега довідалися про його смерті від журналістів. За словами товариша Сергія, Головкозаков був веселим, дуже захоплювався футболом, грав сам і стежив за всіма чемпіонатами.

"Про особисте життя він ніколи не розповідав. Знаю одне - з дівчатами в нього проблем ніколи не було, вони самі за ним бігали. У кого він міг бути так до смерті закоханий, я навіть не уявляю", - сказав Сергій.

В університеті кажуть, хлопець ніколи не мав проблем з навчанням. У рідному селі шоковані тим, що сталося, але про нього відгукуються дуже гарно.

Мати Олега Людмила Василівна та брат Антон кажуть, що усе було нормально, а Олег нічого не казав, щоб вони могли тривожитися.

Проте приятель Олега, який попросив не називати його імені, розповів, що останні тривалі відносини в нього були з киянкою Аліною, але з цією дівчиною Голокозаков розстався ще рік тому.

За словами керівника прес-служби столичної міліції Володимира Поліщука, робота слідчо-оперативної групи підтвердила, що це був суїцид.

"Хоча перевірка ще триває. Є відеозапис, як хлопець заходив на станцію. Свідки. Машиніст. Чергова по станції розповіла, що юнак устав в 10 метрах від початку тунелю й кинувся під колеса, тільки-но з'явився поїзд. Але перевірка ще триває", - сказав Поліщук.

Як відомо, загиблий був студентом інституту фізичного виховання педуніверситету ім. Драгоманова, паралельно з навчанням служив у внутрішніх військах.  

Керівник прес-служби Внутрішніх військ при МВС Світлана Павловська відзначила, що служити хлопець захотів сам, по службі характеризувався дуже позитивно, за що з 15 по 19 червня йому надали відпустку. 22 червня він мав звільнення.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ