Після Євро-2012 "Олімпійський" стане розважальним центром


Після проведення чемпіонату Європи з футболу, головний стадіон столиці НСК "Олімпійського" буде використаний в якості майданчика для розваг.

За словами директора з експлуатації "Олімпійського" Володимира Генінсона, на стадіоні буде боулінг-центр та музей, повідомляють Коментарі.

"Планується будівництво великого боулінг-центру, Олімпійського музею й антидопінгового центру повного циклу. Думаю, що великим попитом будуть користуватися корпоративні ложі, так звані skyboxes, які є невід'ємною частиною європейських і світових арен", - пояснив він.

Генінсон додав, що у комерційній зоні, розміщеній на Троїцькій площі, розташуються магазини, фан-кафе, конференц-зали та розважальні заклади.

"Це міні-офіс у самому центрі Києва. Будь-яка людина, яка купує право на використання ложі, одержує можливість не тільки насолоджуватися футбольними матчами й концертами на спеціально закріплених за ложею місцях із прекрасним оглядом поля, але й проводити бізнес-зустрічі й наради в цьому приміщенні, яке він до того ж може забрендувати", - сказав він.

Директор з експлуатації "Олімпійського" додав, що всього планують створити skyboxes шести категорій: classic, silver, gold, platinum, diamond, а також президентську ложу, призначена для глави держави.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ