Після розмови з міліцією помер молодий хлопець


Правозахисник Олег Веремеєнко заявляє, що 11 червня працівники Оболонського райуправління міліції вбили затриманого на ім'я Олександр і підкинули тіло під двері його квартири.

Про це пише Кievpress.net.   

Водночас, у відділі зв'язків із громадськістю ГУ МВС повідомили, що 10 червня в одному з торгових центрів в Оболонському районі затримали підозрілого громадянина, який мав при собі дві таблетки сильнодіючого лікарського препарату.

Для встановлення особистості й перевірки чоловіка доставили в Оболонське райуправління міліції. По закінченню перевірки громадянина відпустили додому.

"Ніяких тілесних ушкоджень на тілі чоловіка не було. Ніяких скарг на дії співробітників міліції він не висловлював. У цей же день близько 20 години у чергову частину надійшла інформація про те, що в одній із квартир у житловому будинку по вул. Лайоша Гавро лікарі швидкої допомоги констатували біологічну смерть чоловіка", пише видання.

У міліції додали, що померлого нібито виявив батько у ліжку. Він хотів з ним поговорити, став будити, але хлопець не прокидався, тоді батько й викликав швидку.

За даними видання, померлим виявився раніше затримуваний Олександр.

При огляді тіла судово-медичний експерт ніяких тілесних ушкоджень не виявив. А згідно з висновком експертного дослідження, смерть громадянина настала внаслідок гострої ішемічної хвороби серця.

Родичка померлого ніяких претензій до дій співробітників міліції не пред'являли, з ніякими заявами із цього приводу не зверталися. 

Для з'ясування вірогідності оприлюдненої інформації правозахисником Олегом Веремеєнком міліція разом із прокуратурою розпочали перевірку.

Як відомо, в ніч з 17 на 18 травня 2010 року в Шевченківському райвідділі міліції загинув студент Київського професійно-педагогічного коледжу імені Макаренка Ігор Індило.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ