На Липках ґрати з даху впали на машину


Близько 11 ранку у вівторок шматок ґратів з будинку по вулиці Пилипа Орлика, 22/2 упав на автомобіль "Нісан", який припаркувався на спеціально обладнаній стоянці.

Про це пише "Комсомольська правда".

Як з'ясувалося, у той час один зі штатних покрівельників КП "Липкижилсервіс" забрався на дах будинку, щоб розчистити сміття. Під час прибирання вниз зірвалися ґрати, що обгороджували край покрівлі.

За словами власника авто Юрія, ґрати розбили лобове скло, але найжахливіше, - могли постраждати люди, адже, ні попередження про роботи, ні обмежувальних стрічок не було.

Фото Комсомольської правди 

"Одна з наших сусідок, жінка похилого віку, саме в цей час вийшла прогулятися у двір. Ґрати впали в 20 сантиметрах від неї!", - сказав він.

У комунальному підприємстві не коментують, чому порушили правила безпеки і проводили роботи без жодного попередження.

Дільничний, що прибув на місце події, за фактом події склав протокол, згідно з яким буде проведена перевірка.

Можливо, навіть буде порушено кримінальну справу за статтею 194 ККУ ("Навмисне пошкодження майна").

Видання відзначає, що ґрати, що впали на машину, відвалилася всього лише від дотику руки покрівельника (ця обставина зафіксована в міліцейському протоколі). Болти, якими решітка кріпилася до даху, проржавіли.

За словами мешканців, ревізія на даху не проводилася ще з радянського часу, а виходить, ця історія може повторитися, наприклад, при сильному пориві вітру.

Але, незважаючи на пошкодження авто, навіть через 3 години після падіння ґрат під будинком так і не з'явилися загородження із прапорцями.

Як відомо, минулого тижня в центрі міста, на вул. Червоноармійської, на машину звалилася підпірна стіна, яка утримувала ґрунт на схилі. Новенька "Мазда", яку хазяїн ще не встигнув застрахувати, відновленню не підлягає. Цікаво, що винних так і не знайшли - виявилося, що у стіни не було балансоутримувача.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ