Стінг змусить киян постояти в заторах


7 липня у столичному Палаці спорту пройде концерт володаря 16 премій Grammy легендарного Стінга з Національним симфонічним оркестром.

Британський рок-музикант і актор попросив організаторів свого концерту в Києві забезпечити безперешкодний проїзд містом, пишуть "Экономические известия".

"Містом Стінг пересуватиметься на автомобілі представницького класу у супроводі міліції, менеджмент також попросив забезпечити співакові комфортний проїзд без заторів і затримок на світлофорах. Ще одна оригінальна вимога до організаторів концерту - наявність у роздягальні дерева в горщику, трьох торшерів і банкетного столу.

Охорона в залі має бути одягнена в однакову форму, її співробітники не повинні мати при собі наручників, шпильок, вогнепальної зброї, ножів чи холодної зброї. Всі глядачі перед проходом до залу будуть оглянуті охоронцями", - пише газета.

Також Стінг попросив забезпечити йому постійну присутність лікаря, наявність кисневого балона і восьми уколів вітаміну В12. Також одною з вимог є присутність у концертному залі швачки.

Зі Стінгом до Києва приїде його кухар, якому знадобляться троє помічників. Один з них повинен приїхати на вантажівці і показати, де можна недорого купити продукти, інші двоє знадобляться на кухні.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ