Обмануті інвестори прийдуть до Азарова просити захисту


22 червня о 9.00 503 родини інвестори житлового будівництва на проспекті Академіка Глушкова, 6 прийдуть під Кабмін, щоб захистити свої права.

Про це "Українській правді. Київ" повідомили організатори мітингу.

"Усіх нас привела сюди одна мета - одержати свої, оплачені квартири", - заявили активісти.

За їх словами, у 2004-2008 роках більше 500 сімей вклали кошти в будівництво квартир в зазначеному житловому комплексі, однак будинок, який мали ще у 2007 році досі не закінчений.

Наразі будівництво припинене, тож інвестори бояться, що це будівництво стане черговою аферою на кшталт "Еліта-центр".  

"Інвестори, разом із замовником будівництва - Київським національним університетом імені Тараса Шевченка, неодноразово намагалися вирішити проблеми будівництва як власними силами, так і з залученням відповідних державних органів. Однак забудовник продовжує ухилятися від виконання свого основного обов'язку - спорудження проінвестованого житла, строк завершення якого минув ще у 2007 році", йдеться в повідомленні.

За словами активістів, сумарний внесок інвесторів становить мінімум 50 мільйонів доларів.

"Однак, з вини забудовника, строк завершення будівництва, і здачі об'єктів в експлуатацію неодноразово переносився, а в грудні 2008 року будівництво було повністю припинене й, на сьогодні, не відновляється", йдеться в повідомленні.

Хоча, переконані інвестори, ніяких мотивованих перешкод немає.

Будівництвом на Глушкова, 6 займається керуюча компанія ТОВ "Фінансова установа Інвестбуд" та забудовник ЗАТ "Побутрембуд".

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ