"Метроград" нагадав Целовальнику, що таке приватна власність


У "Метрограді" називають гіпотетичними ідеї головного архітектора Києва Сергія Целовальника щодо будівництва підземної розв`язки на місці торгового центру.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на керуючу компанію ТОВ "Українська інноваційно-фінансова компанія".

"Висловлювання Целовальника на сьогодні можна охарактеризувати як гіпотетичний план розвитку інфраструктури міста", - відзначила директор керуючої компанії ТОВ "УІФК" Ірина Кобзар.

Вона припустила, що це лише одна з численних ідей, для втілення в життя якої необхідно виконати величезну кількість заходів, одержати величезну кількість узгоджень, знайти і залучити інвесторів, розв'язати велику кількість питань, пов`язаних з компенсацією збитків особам, інтереси яких будуть ущемлені, або права яких будуть порушені.

"Ми є легітимними власниками площ підземного ТВК і на сьогодні з боку міської влади до нас не надійшла жодна пропозиція", - додала Кобзар.

Вона відзначила, що компанія вітає і підтримує ідеї поліпшення дорожньо-транспортної інфраструктури столиці, "обов`язково враховуючи при цьому, що приватна власність є недоторканною, і її захист передбачений Конституцією України".

Як відомо, нещодавно архітектор Києва Сергій Целовальник заявив, що під Бессарабською площею буде тунель і що для цього доведеться прибрати "Метроград".

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ