Кличко закликає Київраду не приймати Стратегію розвитку Києва


Київрада не має права приймати за основу проект Стратегії розвитку Києва до 2025 року без детального доопрацювання документа та його серйозного обговорення.

Про це заявив лідер партії "УДАР", голова однойменної фракції в Київраді Віталій Кличко під час круглого столу щодо Стратегії розвитку Києва, повідомляє прес-служба політика.

"Стратегію в її нинішньому вигляді приймати не можна. Інакше вона так і залишиться черговим красивим документом, який ніколи не буде реалізовано. Дискусія, яка виникла сьогодні, лише підтверджує це. Стратегія розвитку Києва вимагає детального доопрацювання і обговорення", - заявив Кличко.

Тому фракція "УДАР" наполягає на тому, щоб депутати не приймали цей документ на найближчому засіданні Київради.

"Влада не провела широкого громадського обговорення Стратегії, але вже винесла документ на розгляд депутатів. Все це нагадує ситуацію: до вас в квартиру прийдуть працівники ЖЕКу і скажуть, що будуть робити ремонт. Але ваша думка їх не цікавить. Це ж абсурд! То чому київська влада діє подібним чином?", - обурився Кличко.

На його переконання, якщо влада хоче виробити реальну Стратегію розвитку Києва, а не її імітацію, вона повинна врахувати зауваження депутатів Київради, експертів, громадських активістів  та простих киян.

Варто зазначити, що переважна більшість учасників круглого столу погодилися з таким твердженням, звернувши увагу голови КМДА Олександра Попова та інших представників київської влади на величезну кількість помилок та неточностей в Стратегії.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ