Киянин покінчив з життям через безробіття?


У минулу п'ятницю в одній із квартир по вулиці Шепелєва,7а, застрелився киянин Євгеній Т.

Є версія, що чоловік наклав на себе руки через те, що в 45 років ніхто не хотів брати його на роботу. Міліція вважає, що всьому провиною пияцтво, пише "Газета по-київськи".

За словами начальника прес-служби столичної міліції Володимира Поліщука, напередодні події глава сімейства сказав дружині, що йому пообіцяли роботу, і пішов кудись, а коли повернувся ввечері, заявив, що працювати не взяли через те, що йому вже 45 років.

"Пізніше жінка лягла спати, а чоловік знайшов металеву трубку, набив її голівками від сірників і, можливо, порохом. Вийшло щось начебто самостріла. Трубку чоловік приставив до грудей і розігрівав свічею доти, поки не відбувся постріл. Від рваної рани грудної клітки він помер", - сказав Поліщук.

Він додав, що жінка від пострілу не прокинулася, а знайшла труп чоловіка тільки вранці.

Дружина загиблого - Валентина працює двірником в одному з ЖЕКів Солом'янського району. За словами сусідів, двірником працював і сам Євгеній, але кілька років тому його звільнили за пиятику.

За словами сусідки Ніни Вікторови, подружжя приносило їй чимало турбот, не підтримували чистоту, а вночі дзенькали в парадному зібраними на вулицях пляшками, а якось навіть квартиру добре затопили.

"Якби сусіди не пили, то були б гарними людьми. Вони трудяги, відразу видно. Женя, здається, раніше сантехником був, потім двірником, а пізніше безробітним. Шкода людину... Навряд чи не можливо було знайти роботу в 45 років - адже повно оголошень і на будівництво, і в супермаркети, де потрібні некваліфіковані робітники. Було б бажання", - переконана Вікторова.

 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ