Столичний священик підняв на вуха всю міліцію


У вихідні в Києві значно підвищилась кількість міліціонерів, які чергували на вулицях і в метро.

Офіційно правоохоронці говорили, що півтисячі співробітників додатково вивели на роботу через безліч заходів у столиці (наприклад, з'їзд комуністів, олімпійський день на Майдані), проте джерела у МВС повідомили, що шукали терористів, пише "Сегодня".

За інформацією видання, підозрілих людей видивлялися на станції метро "Арсенальна", і на "Вокзальній", і навіть на станції метро "Дніпро", яка вважається однією з найбільш малолюдних.

"У нас є інформація від нашого керівництва, що якийсь ненормальний погрожував у вихідні влаштувати вибух у метро... Тепер чергуємо тут, дивимося, хто і що підозріле несе, так би мовити, виокремлює з натовпу. У старшого навіть є фоторобот того, хто погрожував, але нам його не роздали", ​​- розповів один з міліціонерів.

Хрещатик і його околиці патрулювали майори і підполковники. Видання відзначає, що це якраз говорить про те, що причини для занепокоєння у міліції були.

"Весь сир-бор почався після того, як до київських міліціонерів звернувся священик. Він повідомив, що до нього на сповідь прийшла людина, яка і розповіла, що планує теракт. За описами батюшки складено фоторобот і міліція намагається встановити особу "терориста", - розповів співрозмовник видання.

Натомість офіційно київські міліціонери розповіли, що тривожного сигналу до них не надходило ні по телефону, ні письмово.

Як відомо, увечері 19 червня в технічній будівлі станції метрополітену "Хрещатик" сталася пожежа, а центр міста вкрило димом.  У зв'язку з цим станція метро "Майдан Незалежності" була закрита для входу упродовж півгодини.

За попередньою версією - вибухнули газові балони.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ