Столичних підприємців закликають до боротьби


Асамблея громадських організацій малого та середнього бізнесу закликає підприємців та працівників столичних ринків об'єднуватися у боротьбі проти влади та олігархів.

Про це йдеться у відкритій заяві координаційної ради.

Зокрема, ринковиків закликають негайно створювати незалежні від влади об'єднання, щоб "бути готовими до відсічі і негайно відгукуватися у разі нових безчинств "влади" на будь-якому з київських ринків".

Киян просять зрозуміти, що монополізація торгівлі однозначно призведе до подальшого зростання цін.

Водночас владним структурам наказали "не плекати ілюзорних надій, що Асамблея, її організації та партнери не реагуватимуть адекватно в разі, якщо "владні структури" й далі виступатимуть у ролі ланцюгового пса олігархів".

"Усім нам оголошено війну. Це відбулось не сьогодні. Нам можуть іти на часткові поступки, але ганебна суть дій сучасних українських владних структур - створення безликого громадянина та безправного "ручного в управлінні" підприємця, яких можна б було швидко ставити на місце шантажем, залишається незмінною", йдеться в повідомленні.

В асамблеї наголошують, що не вони "розпочали цю війну", але наголошують, що обов'язково її виграють, якщо зможуть організуватися і діяти "як єдиний цілісний потужний організм, озброєний спільними цінностями та демократичними інструментами".

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ