Дочка Попова їздить на метро і любить фото


Дочка голови КМДА Олександра Попова - Ольга - вчиться на четвірки-п'ятірки, захоплюється фотографією і любить їздити на метро.

Про це пише "Газета по-київськи", яка спіймала Ольгу у Київському міжнародному університеті, на вул. Львівській, 49 просто перед іспитом.

Дочка столичного чиновника, закінчує перший курс в інституті журналістики й телемистецтва, похвалилася заліковкою з гарними оцінками. За стобальною системою, Ольга має 92-95 балів, відзначає видання.

За словами Олі, їй постійно пропонують співпрацювати різні видання, запрошують на практику, але вона відмовляється, тому що має свої секретні плани. А ще вона стверджує, що її одногрупники повністю підтримують дії її батька у керівництві містом.

Інші студенти відгукуються про чиновницьку дочку непогано, кажуть, на парах поводиться скромно, дуже захоплюється фотографією, у ВУЗ їздить завжди на метро.
 
"Так, справді, я їжджу на метро. Мене там іноді впізнають, посміхаються. Підземка мене повністю влаштовує, я народилася в маленькім місті (Комсомольську), тому для мене такий транспорт просто знахідка! Враховуючи, що живу я на лівому березі, а універ знаходиться на Святошино, дорога займає близько півтори години. Але нічого страшного", - розповіла Попова.

Дівчина каже, що з батьком бачиться рідко. Через постійну зайнятість голови КМДА дочка може поговорити з ним лише на вихідних. Але по дорозі до університету на гігантських біллбордах висять фото Попова, який все ще вітає киян з днем міста, тож Оля хоч на фото, але може бачити батька щодня.

На канікулах, за словами Ольги, вона поїде на море.

"Тато обіцяв, що ми поїдемо в Крим. Куди точно не знаю - зазвичай він сам вибирає", - сказала Попова.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ