Екскаватор з будівництва влаштував потоп на Сирці



У вівторок ввечері на перетинанні вулиць Дорогожицької і Сім'ї Сосніних розлилося справжнє озеро. Ймовірно, екскаватор час будівельних робіт пошкодив трубу холодного постачання, внаслідок чого води на вулиці було мало не по коліно.

У "Київводоканалі" кажуть, що надзвичайна подія сталася о 17.34, але наголошують, трубу оперативно перекрили, а мешканців забезпечили водою за допомогою іншої насосної станції.

Однак, перехрестя залило добряче.

 
Відкачку води в епіцентрі аварії завершили лише наступного ранку силами працівників "Київводоканалу".

За інформацією "Комсомольської правди", нещаслива труба знаходиться на території будівельного майданчика. Її пошкодили під час проведення земельних робіт ковшем екскаватора. 

 

Що там збираються будувати, ні комунальники, ні місцеві жителі не знають.

"Зараз уточнюємо, кому належить ця земля, але сам паркан поставили з порушеннями, адже за нормативами трубопровід повинен бути за територією будівництва. На проведення земельних робіт у нас ніхто не брав дозволи, до речі, і проводитися вони повинні за присутності працівників комунальних служб", - сказав головний інженер водопровідного департаменту "Київводоканалу" Володимир Костюк. 

 
Тепер, за його словами, доведеться замінювати шматок ушкодженого трубопроводу.

"Зараз ми підраховуємо збитки, попередньо вони можуть скласти більше ста тисяч гривень", - додав Костюк.

Через халатність забудовника без води у вівторок залишилися магазин по вулиці Дорогожицькій, 2, і автозаправка на Мельникова, 93, а в довколишніх будинках тиск води у кранах був слабким.

Усі фото з сайту Водоканалу

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ