На будівництві біля метро "Театральна" вже почали оздоблювальні роботи?

07.06.2011  18:53

1 2 3 4 5 6
Незважаючи на заяви чиновників про незаконність, будівництво на "Театральній" прогресує. Фото 22 березня. Тут і далі фото "Ураїнської правди. Київ"
Роботи на будівництві над станцією метро Театральна тривають. Про це повідомляють місцеві мешканці, які виступають проти зведення торгово-офісного центру.

"Оскільки суд, урядова комісія, держбудінспекція черговим приписом від 20 травня -  будівництво заборонили, то забудовники вдалися до простого способу: вони "загорнули" будівництво і пришвидшили внутрішні роботи, вдаючи, що їх ніхто не бачить", - повідомила мешканка Наталія.

"Українська правда. Київ" спробувала дізнатися, коли все ж таки міські чиновники виконають свої обіцянки.

Прес-секретар головного архітектора Сергія Целовальника Марина сказала: "Головне управління містобудування й архітектури не має механізмів, щоб зупинити будівництво" і порадила звернутися до заступників голови КМДА.

Однак, поговорити з головою КМДА Олександром Поповим або його секретарем Наталею Ільницькою "Українській правді. Київ" не вдалося.

У заступників Попова коментар можна отримати лише через офіційний запит.

Як відомо, чиновники КМДА постійно говорять про зупинку та демонтаж будівництва, однак на кожну таку заяву забудовник відповідає стаханівськими темпами роботи.

Голова КМДА Олександр Попов особисто кілька разів обіцяв розібратися з забудовою біля метро "Театральна". Зокрема, 7 лютого Попов обіцяв зупинити зведення висотки "у найближчі дні".

Згодом головний архітектор Києва Сергій Целовальник обіцяв демонтувати будівництво на вул. Богдана Хмельницького, 7 з 17 по 20 лютого.

Однак, на будівництві так і кипіла робота. 26 травня Попов заявив, що рішення щодо забудови в районі метро Театральна буде ухвалено в найближчі 2-3 тижні.

Фото "Української правди. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ