Герега каже, що вибори мера можуть зірвати Євро-2012



Фото з сайту КМДА

Секретар Київради Галина Герега вважає, що питання відставки мера Києва Леоніда Черновецького і проведення вибрів у столиці може зірвати Євро-2012.

Про це вона сказала в інтерв'ю ZN.UA, коментуючи заяви БЮТ про те, що вони вноситимуть питання про відставку міського голови вже на найближчій сесії міськради.

"Напередодні Євро-2012 (коли потрібно працювати, а не займатися політикою) влаштовувати вибори в столиці - не найкраще рішення. Так, ми розберемося з внутрішнім конфліктом, але можемо провалити проект загальнодержавного значення", - сказала Герега.

Вона пояснила, що коли почнуться вибори, то ніхто не вирішуватиме "господарських, соціальних питань і тим більше - чемпіонату".

"До чергових виборів міського голови залишилося не так багато часу. Міськрада працює, рішення приймаються. Чи потрібно порушувати цей баланс на догоду інтересам певних політичних сил? Утім, рішення приймати депутатському корпусу", - сказала секретар Київради.

Вона додала, що цей проект рішення ще має пройти процедуру узгодження, і тільки після цього він може бути винесений на президію.  

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ