У мерії не зізнаються, скільки витратили на піар Попова



Фото Віталія Манька з facebook.com

Напередодні Дня Києва столицю заполонили білборди з привітанням від імені голови Київської міської адміністрації Олександра Попова. На думку політологів, поява чиновника на рекламних щитах свідчить про старт передвиборчої кампанії.

Про це пише ЛігаБізнесІнформ, яка спробувала з'ясувати, скільки столичних білбордів заклеїли поздоровленням Попова і в яку суму платникам податків обійшовся піар влади.

У відповідь на інформаційний запит у мерії повідомили, що ініціатором розміщення поздоровлення Попова з Днем Києва стало управління преси та інформації.

Відомості про вартість заклеювання білбордів у міськадміністрації редакції не надали, зазначивши лише, що привітання - інформація соціального характеру і розміщується на носіях, вільних від комерційної реклами.

У КП "Київреклама", чиїм коштом має фінансуватися виготовлення такої інформації, назвати витрачену суму відмовилися.

Тим не менш, за даними київських рекламних агентств, вартість широкоформатного друку на один білборд, зайнятий поздоровленням Попова, коливається в межах 200-300 гривень, а середня вартість розміщення (оренда носія) - 3 тисячі гривень на місяць.

Таким чином, навіть якщо в столиці заклеїли привітанням голови КМДА 100 білбордів, і воно провисить місяць, то на це з міського бюджету піде близько 300 тисяч гривень, відзначає агентство.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ