ДАІ перевірить столичні автобуси



Фото Української правди. Київ
У Києві з 31 травня по 30 червня Державна автоінспекція проведе низку профілактичних заходів на пасажирському автомобільному транспорті під назвою "Автомобіль-2011".

Акція має на меті попередити аварійність на пасажирському автотранспорті, підвищити технічну готовність автобусів, які залучаються до перевезень людей, особливо під час перевезення організованих груп дітей до місць відпочинку, повідомили в прес-службі МВС у Києві.

За словами начальника управління ДАІ Анатолія Курінного, інспектори будуть проводити додаткові перевірки щодо додержання пасажирськими перевізниками вимог закону "Про дорожній рух",  а їх водіями вимог Правил дорожнього руху.

"Особлива увага буде приділена зберіганню транспортних засобів за місцем стоянки, організації передрейсового контролю за технічним станом транспортних засобів та обов'язкового медичного огляду водіїв", - сказав Курінний.

Також ДАІшники звертатимуть увагу на справність аварійних виходів, правомірність встановлення газового обладнання та додаткових місць для сидіння, не передбачених технічною документацією.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ