У чоловіка серед білого дня вирвали торбу з 50 тисячами


У понеділок вдень просто на вулиці Спаській, 13 невідомі напали на 28-річного чоловіка і вкрали в нього торбу, в якій було 50 тисяч гривень.

Про це пише "Комсомольська правда".

За інформацією видання, не встигнув менеджер пабу вийти із приміщення на вулицю, як до нього підлетіли двоє, вдарили по голові кийком і зникли з торбою.

Пограбування відбулося на очах у безлічі свідків, однак міліцію викликав сам постраждалий.

За словами співробітника прес-служби столичного міліцейського управління Олександра Радкевича, менеджер нібито мав поїхати і купити все необхідне для роботи пабу.

"Він і до цього часто їздив із грішми за покупками, інцидентів не траплялося", - сказав Радкевич.

Він додав, що за описом потерпілого міліція склала фотороботи грабіжників, яких сподіваються затримати найближчим часом.  

Як відомо, це далеко не перше подібне пограбування цього року. Так, у лютому зловмисники витягнули сумку з мільйоном доларів із салону автомобіля на очах у хазяїна, у березні напали на киянина, який ледь встигнув вийти з банку на вулиці Володимирській, і вихопили сумку з 2 мільйонами гривень.

Наприкінці березня в центрі столиці двоє невідомих побили інструктора з парашутного спорту й відібрали в нього три сумки, в одній з яких було 800 тисяч гривень.

У травні серед білого дня з машини на вулиці Червоноармійській невідомі викрали майже мільйон гривень ($120 тисяч).

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ