На Оболоні і Подолі відключили гарячу воду



Фото dogs.ru
"Київенерго" продовжує щорічні гідравлічні випробування теплових мереж для підготовки до опалювального сезону. Упродовж наступних 2 тижнів доведеться підігрівати воду мешканцям Оболонського та Подільського районів.

Так, з 31 травня до 14 червня гарячу воду відключать мешканцям вулиць Марка Вовчка, Новокостянтинівської, Скляренка, Валківської, Електриків, Кожум'яцької, Костянтинівської,  Набережно-Лугової, Набережно-Хрещатицької, Оленівської, Петропавлівської, Садовського, Фрунзе.

Також повозитися з тазиками доведеться жителям провулків Ярославського, Балтійського, Гаванського, проспекту Московського, площі Фрунзе, а також Боричевого Току та Боричевого узвозу.

У зв'язку з проведенням щорічних випробувань теплових мереж "Київенерго" просить власників підвальних та напівпідвальних приміщень, в яких або поруч з якими проходять теплові мережі, вжити запобіжних заходів щодо збереження матеріальних цінностей на випадок пошкодження теплових мереж.

На вулицях, у садибах, підвалах будинків, де проходять теплові мережі, може трапитися пошкодження підземних трубопроводів з виникненням провалин та викидів води на поверхню.

Про такі випадки потрібно повідомляти за телефоном 15-88 або 201-58-79.

Українська правда. Київ
powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ