У районах столиці святкують День Києва. Програма заходів


З нагоди відзначення Дня Києва, 28 і 29 травня у районах столиці відбудеться низка розважальних заходів, повідомляє пре-служба КМДА.

Зокрема, у 28 травня у Голосіївському парку культури та відпочинку імені Рильського відбудеться святкове дійство "Величальна Києву".

 У програмі свята:

 12.00 - районна спортивно-туристична програма "Голосієво - перлина Києва"

 12.30 - спортивне свято "Збудуємо разом спортивну столицю"

 13.00 - художня галерея "Барви рідного міста", конкурси юних художників

 14.00 - заключний концерт районного фестивалю дитячої та юнацької творчості "Голосіївські сонячні дзвони"

 16.00 - заключний концерт районного огляду-конкурсу народної творчості "Рідному Києву - наші таланти!"

 18.30 - концертно-мистецька програма за участю майстрів сцени та молодих естрадних виконавців "Дзвени піснями,  Голосіїв - святкує День свій Древній Київ!"

28 травня о 12.00 у парку "Воїнам-інтернаціоналістам", що на вул. Вербицького у Дарницькому районі, теж розпочнеться святкова програма. У святі візьмуть участь дитячі художні колективи Яготинського району Київської області, дитячі колективи навчальних закладів Дарницького району. Виступатимуть народні артисти України - лідери українського гумору Володимир Данилець і Володимира Моісеєнко.

29 травня з 15.00 у парку культури та відпочинку "Партизанська слава" (вул. Славгородська) на літній естраді гостей свята чекає концертна програма творчих колективів ПК "Дарниця", Дитячої школи мистецтв №9, школи мистецтв №4 та музичної школи №21.

Заплановані загальноміські заходи святкування Дня столиці та Дня Києва і на території Печерського району:

27-31 травня відбудеться Міжнародний фестиваль-ярмарок "Книжковий Арсенал" у "Мистецькому Арсеналі" (вул. Лаврська, 10),

28 травня о 19.00 стартує мистецький проект "Як тебе не любити, Києве мій!" на Майдані Незалежності, а також урочиста церемонія відзначення номінантів на "Алеї зірок" (у "Пасажі" на Хрещатику).

 Також 28-29 травня відбудеться "Фольклорно-мистецьке свято на схилах Дніпра" - свято сімейного відпочинку на Співочому полі Печерського ландшафтного парку; фестиваль міської культури "Я люблю Київ" у Київській міській галереї мистецтв "Лавра"; "Київські літні музичні вечори" (парад духових оркестрів, концерти кращих відомих в Україні та за її межами колективів і солістів) на естраді Міського саду Центрального парку культури і відпочинку.

29 травня на Подолі розпочнеться святкова програма "Як тебе не любити, Києве мій". Початок о 14.00, у Парку культури та відпочинку "Куренівський".

У Шевченківському районі 29 травня заплановані такі заходи:

12.00 - тематична виставка-конкурс "Панно у просторі "Мій любий Київ, зоряна столице!", а також районний фестиваль творчості та святковий концерт "Барвінкова фантазія" (парк ім. Т. Г. Шевченка);

12.00 - святкова вистава дитячого театру "Усмішка" Дитячого Будинку Культури "Юний Артемівець" для дітей мікрорайону "Сирець" (Дитячий будинок творчості "Юний Артемівець");

12.00 - святковий звітний концерт учнів підготовчого відділу Державної дитячої хореографічної студії українського танцю "Барвіночок" з нагоди відзначення 35-річчя від дня заснування студії  (Центр культури і мистецтв ( вул. Ірининська, 6).

28 травня о 13.00 у Центрі культури та мистецтв Дніпровського району (вул. Алма-Атинська, 109) відбудеться звітний концерт Зразкового центру хореографічної майстерності "Веселад" "Київ - серце України, наша сила, гордість і краса".

А у Парку культури та відпочинку "Перемога" о 12.00 розпочнеться фестиваль мистецтв та народне гуляння "Свято на берегах Дніпра". 29 травня у парку "Перемога" відбудеться фізкультурно-оздоровчий захід "Ушу - для всіх".

В Оболонському районі 28 травня о 18.00 біля станції метро "Мінська" розпочнеться святковий концерт до Дня  Столиці та Дня Києва  "Співаємо тобі - золотоверхій Київ і любимо свою ми рідну Оболонь!".

28 травня о 15.00 у парку ім. М. Островського та парку "Відрадний", що у Солом'янському районі столиці, відбудеться концертна програма "Зростай і квітни славний Київ".

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ