Азаров розказав, коли візьмуться за міст Патона


Прем'єр Микола Азаров прогнозує початок реконструкцiї мосту Патона пiсля завершення будiвництва Подiльсько-Воскресенського та Дарницького мостових переходiв.

Про це він сказав під час вiдкриття заїзду з правого берега Днiпра на залiзнично-автомобiльний міст у п'ятницю, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Пiсля завершення будiвництва цього моста i Подiльського моста, ми займемося реконструкцiєю моста Патона", - сказав Азаров.

Наразi Дарницький мостовий перехiд повнiстю вiдкрито для руху потягiв. Завершуються роботи з облаштування заїздiв i з'їздiв з моста в рiзних напрямках. Зокрема, планується вiдкрити з'їзд iз лiвого берега в напрямку Конча-Заспи 24 серпня поточного року.

Подiльський мостовий перехiд завдовжки 7 км i завширшки 35 м з'єднає Правий берег (Подiл), Труханiв острiв i Лiвий берег Києва (Троєщину i Воскресенський масив).

Призначений для автомобiльного транспорту та потягiв метрополiтену. За прогнозами Азарова, рух автомобiльного транспорту мостом вiдкриється вже у 2011 роцi, а остаточне завершення робiт вiдбудеться у 2012 роцi.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ