На Хрещатику встановлять зірки Повалій і Крутого


28 травня о 19 годині за участю керівництва КМДА на Алеї Зірок, що біля Пасажу, на вул. Хрещатик, 15 відкриють зірки народної артистки України Таїсії Повалій та народного артиста Росії Ігоря Крутого.

Про це повідомляє прес-служба КМДА.

У програмі урочистостей - нагородження переможців акції "Зірка України", гранд-концерт за участю зірок оперного та естрадного мистецтва, у якому візьмуть участь Повалій, Крутой, Павло Зібров, Олександр Сєров, Володимир Данилець і Володимир Мойсеєнко, Злата Огнєвич, Міла Нітіч та інші. І звичайно ж святкові виступи переможців:

"Серед номінантів акції "Зірка України" - люди, які досягли значних висот професіоналізму та всенародно визнані зірки мистецтва та спорту. Цього року серед домінантів були: Ані Лорак, Руслана, Лариса Доліна, Міка Ньютон, Ірина Білик, Володимир Гришко, Валерій Меладзе, Андрій Данилко, гурт "Океан Ельзи" та інші відомі особистості", - наголосили в прес-службі.

Переможців акції визначає Вища Академічна Рада, яка складається із провідних діячів України на чолі з Леонідом Кравчуком.

Акція "Зірка України" започаткована у 2001 році та проходить за підтримки Міністерства культури України.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ