Азаров і Попов ще раз відкрили Дарницький міст


27 травня у столиці відбулося урочисте відкриття автомобільного руху залізнично-автомобільним мостовим переходом з правого на лівий берег Дніпра з боку мосту Патона.

У заході взяли участь прем'єр Микола Азаров, перший заступник Міністра інфраструктури Костянтин Єфименко, гендиректор "Укрзалізниці" Володимир Козак, начальник Південно-Західної залізниці Олексій Кривопішин та голова КМДА Олександр Попов, повідомляє прес-служба залізниці.

"Відкриття нового заїзду - це остаточне завершення робіт з будівництва правобережних автомобільних заїздів на залізнично-автомобільний міст, який надасть можливість значно розвантажити від заторів міст Патона", - сказав Кривопішин.

За його словами, новий заїзд збудували менше ніж за 2 місяці.

За цей період було змонтовано 1798 тонн металоконструкцій, збудовано 3 опори, укладено 5053 кв. метрів асфальтного покриття, встановлено 381 метр перильного та 860 метрів бар'єрного огородження, а також перенесено комунікації (газопровід) для міста.  

По конструкціях мостового переходу також проходять інженерні мережі, що забезпечують потреби міста - водопровід, лінії зв'язку тощо, відзначили в прес-службі залізниці.

Як відомо, автомобільний рух мостом з правого на лівий берег відкрили 31 берзня також за участю прем'єра та іншого високого керівництва.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ