На вихідних у центрі столиці перекриють рух транспорту


Для забезпечення перевезення пасажирів та належної підготовки до святкування Дня столиці та Дня Києва затверджено порядок організації роботи міського пасажирського транспорту загального користування 28-29 травня.

Про це повідомляє прес-служба КМДА.

Так, 28 травня під час проведення Параду велосипедистів з 09.00 і до закінчення заходів передбачено тимчасове призупинення руху усіх видів транспорту за наступним маршрутом: від Європейської площі - вул. Хрещатик - вул. Червоноармійська - пл. Льва Толстого - вул. Льва Толстого - вул. Володимирська - пл. Михайлівська.

Також рух транспорту буде обмежно під час Міжнародних змагань з велосипедного спорту на шосе з 11.00 і до закінчення заходу за маршрутом: Майдан Незалежності - вул. Хрещатик - вул. Червоноармійська - пл. Льва Толстого, розворот, вул. Червоноармійська - вул. Хрещатик - Європейська площа, розворот та у зворотному напрямку, та у разі необхідності під час Міжнародного турніру із богатирського багатоборства "Найсильніші в світі" з 11.30 на Софійській площі.

29 травня буде обмежно рух транспорту в центрі Києва під час проведення 19-го "Пробігу під каштанами" за маршрутом: від Майдану Незалежності - вул. Хрещатик - вул. Червоноармійська - пл. Льва Толстого - вул. Червоноармійська - (розворот за вул. Димитрова) та у зворотному напрямку.

Планується тимчасове призупинення руху усіх видів транспорту під час проведення Міжнародних змагань з велосипедного спорту на шосе з 10.00 год. і до закінчення заходів за маршрутом: старт на вул. М. Грінченка, 4-А - Московська площа - просп. Червонозоряний - вул. А. Головка - Протасів Яр.

Під час проведення на вул. Набережно-Хрещатицькій поблизу Річкового вокзалу Шоу феєрверків із лазерними ефектами над Дніпром з 19.00 год. до 24.00 год. у разі необхідності буде також тимчасово призупинено рух усіх видів транспорту на Боричовому узвозі, вул. Набережно-Хрещатицькій, Набережному шосе від вул. Набережно-Хрещатицької до мосту Метро та посилено контроль за дотриманням водіями Правил дорожнього руху.

Водночас у ці дні КП "Київпастранс" та Комунальна служба перевезень передбачать збільшення кількості рухомого складу тролейбусів, автобусів, а КП "Київський метрополітен" - кількості пар поїздів, відповідно до пасажиропотоку під час проведення заходів на Майдані Незалежності, на Співочому полі Печерського ландшафтного парку та на вул. Хрещатик.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ