Коментарі - 5
Prescience _ 27.05.2011 07:26
Для чого ти так все нам винні "москалі" а хохли які з законом - НЕ_ВЛАДИ і в пР ввійшли. В них честі совісті брак і їм Україна чи Корея все є рівно один ... І їх є без числа звичайно що тут і плюс бо легко їх віднайти і так і буде.
Розкажу вам за одного такого : бізнес в нього був не малий але свої чада він за квотою чорнобиля на захід відправляв, звичайно все що я думав йому я сказав. А у відповідь мені : “Я б по-турецки говорил, если б бабки язык приносил». Пройшли роки і трагедія постигла його бізнес сім’ю дітей. І не давно він сказав що не було в нього нічого святого і це стало основне. А я додам честь як би була і совість того б цього не було. І чого добилися оті решту - вічний страх та хіба це життя. Схаменіться!!! Хоча, а у вас дороги назад то нема. Та винні - ви самі і пожалієте не раз.
pobeda _ 27.05.2011 03:31
Vova_Ukraine:
к вашему свединью сообщу, шо для веры так и церьков не нужна
а вот если бабки на вере заколачивать - тада да, таки нужна
а деж еще стоко богатых окормить можно как не на андреевском?
а музей он для другого - духовность там, культура, 100 грамм принять ...
так шо в интересах большинства хай будет музей
а церьковь, если надо так и недалеко на подоле найти мона
pylypivan _ 26.05.2011 17:31
На жаль замість 1000 літнього фундаменту, історичної святині Києвської Русі поставлять ще одну церкву для заробляння грошей на віруючих. Вершина цинізму при підтримці вчивць та проФФесорів ще з часів 90-х.
Alexey Boldyrev _ 26.05.2011 13:23
Церкви там нема вже більше 700 років. Святих місць не буває - читайте Біблію та святих отців. Але там є святиня іншого характеру - не релігійна, а історична. Саме тому там має бути музей.
Так, і на руїнах банків, і на руїнах мечетей, і на руїнах синагог є музеї по всьому світу. І тільки деякі "православні" поспішають забити хрест на кожній приємній їм місцині - прив'язуються до мирського.
"Назолотили крестов - навтыкали где ни попадя, да пропили тот один, который был дан."
Vova_Ukraine _ 26.05.2011 12:49
Почали будувати Десятинну ЦЕРКВУ для ХРИСТИЯН. Тільки маланці, проти будівництва церкви!!! Зараз почнуть вилазити. Уже +1 нардеп Святослав Олійник (БЮТ). :))) Ось, ОЛІЙНИК & КОЛОМОЙСЬКИЙ: http://dnepromer.dp.ua/news/2010-02-22-81 На місці Десятинної церкви має бути ЦЕРКВА, а не музей! Потрібно відбудувати храм, щоб люди могли там молитись. Для віруючих інших конфесій, питання: чи правильно буде зробити із мечетей та синагог музеї?! Для атеїстів та матеріалістів, питання: чи правильно буде зробити із банків музеї?! Для нас християн й робити музей на місті Храму Господнього - це велика образа!!! Вони нам пишуть, що то пам'ятка! Про що пам'ятка??? Про християн, які будували Десятинну церкву? Про християн котрі там молились? Про християн, що жили в ті часи в Києві? Про культуру християн? Віра - це вища мораль і культура, а Всевишній вище закона!!! Україна християнська держава. А наша українська спадщина - це наша християнська православна віра. http://molodist.com.ua