Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/4dda701fda1bb/
Українська правда
Київ

У "Хрещатику" заяви про цензуру назвали провокацією

23.05.2011  17:33

Редакція муніципальної газети "Хрещатик" називає провокацією з боку в.о. головного редактора Дениса Жарких заяву про цензуру.

Відповідне повідомлення оприлюднене на сайті газети.  

"Сьогодні головний редактор газети "Хрещатик" Денис Жарких оприлюднив заяву від імені редакції, в якій ішлося про спробу встановити системну цензуру з боку управління преси та інформації КМДА та про підготовку акту непокори. Колектив "Хрещатика" не уповноважував Дениса Жарких виступати з такою заявою. Більше того, заява не відповідає дійсності", йдеться в повідомленні.

У редакції наголосили, що після того, як з комунальних ЗМІ "пішов радник мера Леоніда Черновецького Казбек Бектурсунов, ситуація зі свободою слова у виданні значно покращилася".

"Денис Жарких, який кілька років мовчазно зносив грубий тиск на журналістів, прикривав несправедливі звільнення співробітників, не може цього не знати. Жарких не пояснив колективу, що стало причиною появи такої резонансної заяви. Але, в будь-якому випадку, редакція "Хрещатика" не хоче бути втягнутою в конфлікт, цілей і причин якого не розуміє", - йдеться в повідомленні.

Редакція закликала "Жарких і керівника профільного управління КМДА вирішувати всі спірні питання в спокійній робочій обстановці, не ставлячи в незручне становище ні себе, ні своїх підлеглих".

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.