Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/4dda5ecf114f9/
Українська правда
Київ

"Київенерго" знайшла 2 колекторів для вибивання боргів

23.05.2011  16:19


Фото indocamp.us
"Київенерго" за допомогою тендера вибрала дві колекторські компанії - ТОВ "Універсальна колекторська група" (Київ) і ТОВ "М. Д. Груп" (Бровари), які будуть стягувати заборгованості зі споживачів енергії - юридичних і фізичних осіб.

За свою роботу колектори одержать 25-30% суми заборгованості, пише "Дело".

"Універсальна колекторська група", зокрема, виграла два лоти "Київенерго" на стягнення заборгованості споживачів за тепло- і електроенергію й один лот на стягнення аналогічних боргів зі споживачів, які підлеглі Міністерству оборони.

Броварські колектори займуться боржниками-фізособами, оскільки вони виграли один лот на стягнення заборгованості зі споживачів за тепло- і електроенергію й один лот на стягнення аналогічних боргів винятково з фізичних осіб.

Строк виконання колекторськими компаніями своїх послуг - три роки з моменту укладання договору.

Як відомо, у травні 2010 "Київенерго" уклала договір з ТОВ "Українська колекторська група" (Київ) на стягнення боргів. Вартість договору склала 15 мільйонів гривень.

"Київенерго" експлуатує практично всі енергетичні об'єкти, розташовані в столиці, за винятком Дарницької теплоелектроцентралі.

НАК "Енергетична компанія України" належить 50%+1 акція "Київенерго", ще 39,98% акцій володіє найбільший в Україні приватний вертикально інтегрований енергохолдинг "ДТЕК", яку пов'язують з бізнесменом Ринатом Ахметовим.

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.