За 2 дні "Жуляни" остаточно роздерибанять, - депутат


Голова фракції БЮТ у Київраді Тетяна Меліхова заявляє, що на найближчій сесії міськради депутати проголосують за зміну цільового призначення 15,3 га землі, що належала міжнародному аеропорту "Київ "Жуляни".

За її словами, це, стане фінальним акордом схеми відчуження землі та привласнення майна муніципального аеропорту, що відбулась протягом року.

"Першочергово половина земель аеропорту була передана у власність гаражно-будівельному кооперативу нібито для будівництва гаражів. Тепер виявляється, що це був всього механізм привласнення аеропорту", - сказала Меліхова, яку цитує прес-служба БЮТ.

Депутат пояснила, що 25 березня 2010 року зазначена земельна ділянка за рахунок земель аеропорту "Жуляни" була передана у власність гаражно-будівельному кооперативу "Будіндустрія".

А 28 квітня 2010 року замість включення до складу кооперативу тисяч киян для отримання у власність земельних ділянок під будівництво гаражів, ця ділянка була передана до статутного фонду ТОВ "Майстер-Авіа".

"Таким чином за пособництвом влади Леоніда Черновецького, а тепер і влади Олександра Попова, Київ втратить аеропорт назавжди", - вважає Меліхова.

Депутат розповіла, що сьогодні проект рішення про зміну цільового призначення земельної ділянки 15 га під будівництво комплексу будинків направлений до секретаря Київради із цікавим приписом чиновників КМДА: "на прискорений розгляд на пленарному засіданні сесії Київради 26 травня 2011 року".

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ