Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/4dd8cb98b8123/
Українська правда
Київ

Прокуратура розповіла про обшук у Пилипишина

22.05.2011  11:38

В рамках розслідування кримінальної справи щодо колишнього голови Шевченківської райдержадміністрації Віктора Пилипишина було проведено обшук в приміщеннях за адресою вул. Академіка Туполєва, 12.

"За вказаною адресою зареєстровані та фактично знаходяться підприємства, в яких засновниками є особи, на користь яких незаконно відчужувались об'єкти нерухомості у Шевченківському районі Києва", - зазначається у повідомленні столичної прокуратури, яку цитує УНІАН.

У прес-службі повідомили, що під час обшуку вилучено документи та речі, "які мають значення для встановлення об'єктивної істини в розслідуваній кримінальній справі".

Під час проведення обшуку громадський порядок порушено не було, зауважили у прокуратурі.

Пилипишин підозрюється у скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 365 Кримінального кодексу України - перевищення влади або службових повноважень.

Йому інкримінується перевищення службових повноважень при передачі у приватну власність одному з товариств будинків на проспекті Перемоги у столиці загальною площею понад 3220 квадратних метрів, чим завдано збитків громаді на суму понад 15 мільйонів гривень.

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.