У блондинки на "Лексусі" вкрали мільйон


У п'ятницю серед білого дня з машини на вулиці Червоноармійській невідомі викрали майже мільйон гривень ($120 тисяч).

Як пише "Сегодня", жінка-бізнесмен зупинила свій "Лексус", щоб зайти в меблевий магазин. У багажнику в кейсі у неї лежали $ 120 тисяч і сумка з документами.

За словами начальника відділу зв'язків з громадськістю столичної міліції Володимира Поліщука, коли вона повернулася, кейс пропав, але ніяких слідів злому не було.

"Було дуже багато міліціонерів, які простояли біля чорного джипа дві години. Там же стояла і немолода блондинка. Трималася дуже спокійно, не рвала на собі волосся. Мені спочатку здалася, що вона просто свідок", - розповів місцевий житель Олександр.

За словами постраждалої, це були її власні гроші, і в цей день вона їх не знімала з банку.

У міліції кажуть, грабіжники могли використовувати прилад, що сканує сигналізацію, або жінка просто могла забути закрити машину.

За описами свідків, до авто підходили двоє невідомих, які, напевно, за нею стежили. Вони забрали сумки і поїхали на автомобілі "Ланос" зеленого кольору.

У Києві відразу оголосили план "Перехоплення". Один з чоловіків, на вигляд 35 років, зріст близько 180 см, повний, був одягнений у все світле. Другий такого ж віку, одягнений також у все біле, але худий.

Видання відзначає, що подібні грабежі сталі в Києві вже тенденцією. За останні два роки злочинці в цілому розжилися на 30 мільйонів 120 тисяч гривень (стільки в цьому році виділили на ремонт столичних доріг після зими).

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ