Четверо депутатів Київради пішли від Тимошенко



Фото УНІАН

Чотири депутати Київради подали заяви про вихід з фракції "БЮТ-Батьківщина" у Київраді.

Про це йдеться у заяві для преси, яку оприлюднив екс-заступник глави Київської організації "Батьківщини" Тарас Сириця.

Зокрема, з БЮТ вийшли депутати Микола Лук`янюк, Віктор Наумко, Володимир Семинога та Володимир Кобєлєв.

Як зазначається, дані заяви будуть оголошені на найближчій сесії Київради.

Також ці депутати написали заяви про вихід з партії "Батьківщина" та про складання повноважень членів керівних органів Київської "Батьківщини".

"Даний крок був вимушений і зроблений на знак протесту проти деструктивних дій вищого керівництва партії, яке своїми кулуарними, незрозумілими для партійного активу рішеннями фактично руйнує Київську міську парторганізацію", - йдеться у заяві.

Зокрема, зазначається, що нещодавно лідером партії Юлією Тимошенко "були підписані таємні угоди з керівником партії Реформи та порядок  про передачу останній в розпорядження Київської і Львівської міських партійних організацій "Батьківщина" і саме це було умовою злиття ПРП з "Батьківщиною".

"Таким чином, увесь актив Київської міської парторганізації став "розмінною монетою" у кулуарних політичних торгах. Керівництво партії продемонструвало відверту зневагу до партійного активу столичної організації", - зазначається у документі.

Крім того, повідомляється, що 20 травня відбувся черговий етап з'їзду "Батьківщини" на який не допустили низку делегатів від Київської партійної організації.

"Отже вичерпавши всі можливості переконати лідерів партії в необхідності збереження потенціалу Київської міської парторганізації...не бажаючи приймати участь в остаточному знищенні столичної парторганізації згадані депутати Київради та деякі голови районних партійних організацій написали заяви про вихід з партії", - зазначається у документі.

Як повідомляється, у зв'язку з цим, також вийшов з партії колишній глава Київської партійної організації, народний депутат Анатолій Семинога.  

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ