На небезпечному об'єкті у Києві знову будують


Керівництво ТОВ "Укоенергобуд" самовільно відновило роботу на небезпечному для життя об'єкті у Києві.

Як повідомляє прес-служба Держгірпромнагляду, територіальне управління відомства по Київській області та Києву звернулося до міської прокуратури стосовно вжиття заходів реагування відносно посадових осіб ТОВ "Укоенергобуд".

"Без дозволу територіального управління на будівництві житлового комплексу по Харківському шосе, 19, 19-а, де виконавцем робіт є ТОВ "Укоенергобуд" були зірвані пломби з баштових кранів та самовільно відновлені будівельно-монтажні роботи, без усунення виявлених під час позапланової перевірки порушень", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, було з'ясовано, що у підприємства відсутній дозвіл на виконання робіт підвищеної небезпеки; у проектній документації неповністю передбачені пункти щодо організації безпечних умов праці; відсутнє огородження будівельного майданчику в місцях масового проходу людей та в зонах перепаду по висоті та інше.

Як відомо, 11 травня 2011 року на будівництві житлового комплексу по вулиці Харківське шосе, 19, 19-а стався нещасний випадок зі смертельним наслідком з Михайлом Дьоміним.

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ