До Дня Києва буде чергове відкриття "мосту Кирпи"


До Дня Києва будівельники здадуть заїзд на Дарницький міст з боку центру у бік Лівого берега.

Як пише газета "Сегодня", "28 травня його обіцяють урочисто відкрити, після чого міст вже зможе істотно розвантажити вічно переповнений міст Патона".

Робочий Олександр розповів виданню: "Чи встигнемо здати? Дивіться, сьомий піт з мене сходить. Навіть ночами працюємо. Встигнемо, звичайно. Виходу у нас немає".

Як йдеться у публікації, на мосту залишилося лише покласти асфальт.

"До речі, надміцний асфальт, який може прослужити 30 років (наш - у середньому до 10 років) на мосту кладе швейцарська компанія, яка найняла робітників з різних країн Європи, зокрема, з Португалії", - пише видання.

Як зазначається, зараз новий міст користується популярністю лише у невеликої кількості людей, оскільки відкритий на Правому березі в грудні минулого року з'їзд з мосту веде тільки до розв'язки на мосту Патона, де завжди пробки в години пік.

"А з'їзд у бік Столичного шосе і Південного мосту здадуть лише в кінці року. Відкритий у квітні заїзд у бік Лівого берега з боку Кончі-Заспи також не зробив його популярнішим", - йдеться у публікації.

"Адже щоб заїхати на міст з боку центру, потрібно кілька кілометрів їхати на розворот до розв'язки на Столичному шосе, так як на Південному мосту розворот не дає можливості потрапити на новий перехід", - пише видання.

Крім того, у статті зазначається, що влітку шляховики хочуть закінчити ще кілька важливих об'єктів.

Так, наприклад, розв'язку на Столичному шосе біля проспекту Науки обіцяють здати до Дня Незалежності.

"Розв'язку біля мосту Метро ми хочемо здати якомога раніше через складну дорожню ситуації в тому місці. Або до 1 серпня, або до Дня Незалежності", - розповів глава "Київавтодору" Георгій Глінський.
 
Також 24 серпня обіцяють закінчити дорожні роботи на бульварі Шевченка і Лесі Українки. Техніка з'явиться тут вже з понеділка. Поштову площу почнуть розширювати у червні і планують зробити це за місяць.

Червоноармійську обіцяють здати у вересні, а почати роботи - у червні, йдеться у публікації.
powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ