Комарницький після СІЗО прийшов на роботу


Глава фракції Блоку Черновецького Денис Комарницький приступив до роботи.

Про заявила депутат міськради Алла Шлапак, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.

"Денис Сергійович у робочому режимі брав участь у погоджувальній раді, яка відбулася напередодні президії. Він здоровий і готується до пленарного засідання, яке відбудеться в середу, 25 травня", - сказала Шлапак.

При цьому вона не змогла відповісти на питання, чи планує Комарницький залишити фракцію Блоку Черновецького. "Це його рішення. Я думаю, що на пленарному засіданні це стане відомо", - сказала Шлапак.

Як відомо, Денис Комарницький був затриманий 8 квітня.

11 квітня заступник генпрокурора Ренат Кузьмін повідомив, що у відношенні столичного депутата порушено кримінальну справу за розбійний напад, скоєний 2 серпня 2005 року на адвоката Гранцева групою осіб за попередньою змовою (ч. 2 ст. 187 КК).

Того ж дня Печерський суд Києва визначив Комарницькому запобіжний захід у вигляді утримання під вартою строком на два місяці.

Другим підозрюваним у справі проходить зять мера Києва Леоніда Черновецького В'ячеслав Супруненко, оголошений Генпрокуратурою в розшук.

За напад на Гранцева ГПУ в 2008 році вже порушувала кримінальну справу у відношенні Комарницького та Супруненка. Але тоді генпрокурор Олександр Медведько закрив її, оскільки вирішив, що підстави для обвинувачення конкретних осіб недостатні.


16 травня стало відомо, що Комарницького випустили з СІЗО на підписку про невиїзд.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ