Попов роздав обіцянки послам


Київ створить сприятливі умови для розвитку іноземного бізнесу в столиці.

Про це йшлося під час зустрічі глави КМДА Олександра Попова з послом США Джоном Френсісом Теффтом, повідомляє прес-служба адміністрації.

"Під час зустрічі сторони обговорили перспективи подальшої співпраці у частині залучення іноземних інвестицій до Києва та підтримки розвитку американського бізнесу в столиці України", - йдеться у повідомленні.

Крім того, посол США подякував міській владі і Попову "за всебічну підтримку і сприяння у вирішенні проблемних питань під час будівництва нового приміщення американського посольства".

Теффт запросив главу КМДА на урочисте відкриття амбасади, яке заплановано на середину осені цього року.

У свою чергу Попов заявив: "Нас дуже цікавить співпраця міста і бізнесу. Незабаром ми презентуємо громадськості стратегію розвитку Києва до 2025 року, яка міститиме ряд інвестиційних проектів. Київ зацікавлений у залученні інвестицій в економіку столиці".

Також Попов запросив Теффта приєднатися до святкування Дня Європи та Дня Києва разом з киянами та гостями міста.

Крім того, глава КМДА зустрівся із послом Бельгії Яною Зікмундовою.

"Під час зустрічі сторони окреслили перспективи майбутньої співпраці, зокрема говорили про розвиток туристичної галузі, про можливості залучення коштів Європейського Інвестиційного Банку у модернізацію каналізаційно-водопровідної системи та енергозбереження", - йдеться у повідомленні.

Посол зауважила, що бельгійські компанії зацікавлені і готові зробити свій внесок у розвиток Києва, зокрема у модернізацію систем освітлення центральних вулиць міста.

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ