У Києві пляжний сезон почнеться разом з літом


Комунальне підприємство "Плесо" прогнозує відкриття пляжного сезону в Києві з 1 червня.

Про це повідомила виконуючий обов'язки комерційного директора підприємства Ірина Тарасюк.

"За результатами обговорення питання з Держсанепідслужбою, РДА, ГУ МНС й іншими пляжний сезон у Києві офіційно почнеться 1 червня. "Купальний сезон" вважається відкритим, коли температура води прогрівається до +18 градусів, а повітря - до +24 градусів", - заявила вона.

Тарасюк також зазначила, що на пляжах й у зонах відпочинку вже виставлено практично весь пляжний інвентар, закінчується поточний ремонт і фарбування об'єктів.

Усього у КП "Плесо" 141 кабінка для перевдягання, 136 лавок для відпочинку, 215 тапчанів, 86 водних велосипедів, 6 дитячих майданчиків й 19 спортивних майданчиків, 177 контейнерів й 672 урни для сміття.

Цього року планується встановлення ще декількох дитячих і спортивних майданчиків, зокрема попередньо заплановано їх встановлення в Пущі-Водиці, на Передмостовій слобідці, на озерах Вербне й Тельбін.

Також проводиться встановлення попереджувальних табличок і туалетів.

Тарасюк також додала, що з метою звільнення пляжних зон від надмірної кількості торговельних закладів КП "Плесо" разом із КП "Київблагоустрій" вирішує питання з демонтажу кіосків підприємців, які не виконують договірні зобов'язання або взагалі що не мають договорів.

Українські новини

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ