На Троєщині знайшли сотні пляшок "пальонки"


На житловому масиві Троєщина столичні податківці виявили торгівельний павільйон, в якому продавали підроблену горілку.

Як повідомляє прес-служба Державної податкової адміністрації у місті Києві, щонайменше 300 пляшок "Пшеничної" на суму близько 6 тисяч гривень були вилучені з кіоску по проспекту Маяковського.

"Про своє отруєння неякісним алкоголем під час травневих свят повідомив один із жителів Деснянського району Києва, вказавши на місце купівлі "злощасної" пляшки", - йдеться у повідомленні.

"У ході перевірки закладу торгівлі працівники податкової міліції виявили та вилучили небезпечну горілку, яка була обклеєна марками акцизного збору невідомого походження. Зразки алкоголю у подальшому були направлені на експертизу", - зазначили у податковій.

Висновки дослідження засвідчили, що горілка не відповідає діючим стандартам та містить домішки, що можуть бути шкідливими для здоров'я людини.

За фактом виявленого правопорушення порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого частиною 3 статті 204 Кримінального кодексу (незаконний збут товарів, виготовлених з недоброякісної сировини, що призвів до отруєння людей).

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ