Голубченко випросив у дружини знижки


Ресторан "Егоїст" належить дружині заступника голови Київської міськдержадміністрації Анатолія Голубченка Олені.

Про це пише газета "Сегодня".

"Моя дружина Олена ним просто живе. Коли дві її партнерки-подруги вирішили вийти з бізнесу, вона добу проплакала. Мені ресторанний бізнес не цікавий, а вона у своєму закладі цілі дні проводить", - розповів сам Голубченко.

"Поки вона особисто не спробує кожну страву, її в меню не затвердять", - додав він.

За словами чиновника, до нього частенько звертаються колеги і просять картки зі знижками. "Я спеціально у дружини попросив десяток карток і роздаю. Там написано "розмір знижки залежить від вашого егоїзму", - розповів Голубченко.

Крім того, видання пише, що екс-кличківцю Льву Парцхаладзе належить три ресторани - "Первак", "Корона" та мережа швидкого харчування "Швидко". У той же час, сам Парцхаладзе говорить, що вже відійшов від справ.

"Ресторанами керує менеджмент, я туди вже не втручаюся. У мене основний напрямок - будівництво", - заявив він. За інформацією видання, також з рестораном "Первак" пов'язують колишнього БЮТівця Таріела Васадзе.

"Ще одного депутата Київради (нещодавно вийшов з Блоку Черновецького) Олександра Драпія пов'язують з мережею "Домашня кухня" і закладом "Пиваріум", - йдеться у публікації.

За інформацією видання, ГАКівцю Ігорю Баленку належить італійський ресторан "Да Вінчі" і "гриль-бар "Арізона барбекю".

"НУНСівець Леся Оробець днями зізналася, що її родині належить 20% в мексиканському ресторані "Текіла Хаус" ("Світова карта"), що на Подолі", - зазначається у статті.

Сама мережа ресторанів "Мировая карта" належить громадянину США Майку Дону.

Газета пише, що "з деякими ресторанами цієї мережі пов'язували і главу земельної комісії Київради Олексія Євлаха, який зараз готується до екстрадиції на батьківщину з німецької в'язниці".

Однак власник мережі цю інформацію заперечує. "Нашої дружбу з Олексієм вже 15 років. К "Мировой карте" він не має відношення. Наша мережа допомагала йому в деяких проектах і, можливо, звідси такі чутки", - сказав Майк Дон.

"Ресторан "Каріббеан клаб" пов'язують з нинішнім главою держагентства з інвестицій Владиславом Каськівим. Але він теж це заперечує", - пише видання.

Зокрема, Каськів заявив: "Там працює мій хороший друг, я часто до нього заходжу. Іноді й сам стаю за барну стійку, підкидаю пляшечки".
powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ