На Бессарабці дівчина протаранила три машини. Фото

18.05.2011  15:45

1 2 3 4 5
Фото "Другої смуги"
На Бесарабській площі дівчина на Nissan Micra протаранила три автомобілі - Honda Accord, Volkswagen Passat, Audi A6.

Як повідомляє "Друга Смуга", ДТП сталося у середу о 09:30.

Водій Honda Accord заявив, що він рухався по бульвару Шевченка у напрямку Бессарабки. На світлофорі зупинився на заборонний сигнал світлофора, після загоряння зеленого почав рух.

Перед ним вже один автомобіль проїхав перехрестя, як тут він бічним зором побачив, що в його бік рухається малолітражка (Nissan Micra). Він встиг вдарити по гальмах, але зіткнення уникнути не вдалося.

Після удару Nissan Micra відкинуло у Volkswagen Passat, а той, у свою чергу, влетів в автомобіль Audi A6, який стояв у сусідньому ряду.

За словами водія Volkswagen Passat, який рухався від площі Льва Толстого в напрямку Хрещатика та зупинився на перехресты, світлофори в той момент працювали, але посеред площі також стояв регулювальник.

За попередніми даними, Nissan Micra рухався по вулиці Хрещатик від Європейської площі у напрямку площі Льва Толстого.

"За словами свідків, дівчина на Nissan Micra об'їхала машини, які стояли на світлофорі, по правому ряду (правий ряд йде направо на бульвар Шевченка за стрілкою) і вирулила у другий ряд перед стоп-лінією. Тобто світлофор вона взагалі не бачила, а потім раптово поїхала вперед", - йдеться у повідомленні.

Дізнатися версію дівчини не вдалося, так як її госпіталізували медики "швидкої" для подальшого огляду.
powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ