У Попова призначили головних з "недобудів"


Київська міськдержадміністрація створила робочу групу з вирішення проблемних питань об'єктів незавершених будівництвом та безхазяйних об'єктів.

Як повідомила прес-служба КМДА, відповідним розпорядження було затверджено склад групи та положення про її роботу.

Очолив робочу групу заступник глави КМДА Михайло Кучук. До її складу також увійшов заступник глави КМДА Руслан Крамаренко, прокурор Києва, начальники головних управлінь міськадміністрації, заступники голів усіх десятьох районів столиці.

Як зазначається, робоча група визначатиме ступінь готовності недобудованих об'єктів, встановлюватиме їхніх власників (замовників, інвесторів тощо) та налагоджуватиме з ними співпрацю.

Також вона готуватиме пропозиції про подальше використання таких об'єктів (добудова, демонтаж, реконструкція, перепрофілювання, приватизації, вилучення чи викупу і подальшого використання земельних ділянок тощо).

Крім того, до завдань робочої групи входить підготовка переліку безхазяйних нерухомих об'єктів та пропозицій для Київради щодо передачі таких об'єктів до комунальної власності територіальної громади міста, їх подальшого використання.

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ