БЮТ: Київрада готується до перевиборів


Київрада готується до припинення повноважень та перевиборів мера Києва Леоніда Черновецького та міськради.

Відповідні проекти рішень про дострокові вибори, підготовлені фракцією "БЮТ-Батьківщина", розглянула комісія Київради з питань правопорядку, регламенту та депутатської етики, повідомила глава фракції БЮТ у Київраді Тетяна Меліхова.

"Якщо раніше Київрада одностайно відкидала всі спроби та ініціативи БЮТ щодо відставки мера та проведення позачергових виборів Київради, то сьогодні на прикладі регламентної комісії стає очевидним те, що представники різних фракцій розуміють, що настав час змінювати владу", - заявила депутат, повідомляє її прес-служба.

Як зазначається у повідомленні, профільна комісія розглянула питання та перенесла його повторний розгляд на наступне засідання комісії у зв'язку з тим, що воно розділило думку членів комісії і не знайшло однозначного рішення. Питання відправлене на довивчення.

"Сподіваємося, що і комісія, і вся Київрада зрештою проголосують за ініційовані "БЮТ-Батьківщина" проекти рішень", - сказала Меліхова.

Під час розгляду проектів рішень головуючий на засіданні комісії зазначив, що це єдине подання і документально оформлена ініціатива припинення повноважень мера та Київради з-поміж усіх фракцій Київради, а не просто чергова заява у ЗМІ, зазначила прес-служба.

Як відомо, раніше ЗМІ повідомляли, що вибори мера Києва можуть відбутися вже восени. Влада нібито готова на такий крок і вже формує передвиборні штаби в Партії Регіонів.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ