Київському паперовому комбінату погрожують відключенням світла


"Київобленерго" з 19 травня має провести обмеження від електропостачання  об'єктів ПАТ "Київський картонно - паперовий комбінат".

Як повідомляє прес-служба обленерго, це буде зроблено у зв'язку із "значною заборгованістю, невиконанням договірних зобов'язань та згідно закону "Про електроенергетику", Правил користування електричною енергією".

"Підприємством ПАТ "КПК" не виконуються умови договору на користування електричною енергією в частині оплати. Загальний борг по оплаті спожитої електроенергії на сьогоднішній день складає 6,5 мільйонів гривень", - йдеться у повідомлення.

Як зазначається, "Київобленерго" вже неодноразово "уникало обмеження електроенергії ПАТ "КПК" та зверталось до керівництва щодо погашення боргу".

"Київобленерго" не має змоги надалі кредитувати ПАТ "КПК" оскільки саме має фінансові зобов'язання щодо своєчасних розрахунків перед ДП "Енергоринок", - наголосили у прес-службі.

Водночас компанія готова до застосування "будь-яких законних заходів, аби уникнути обмеження постачання електроенергії споживачам-боржникам, якщо споживачі висловлюють бажання та реальні наміри погасити свій борг".

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ