БЮТівець: Попов не краде, але іншим не заважає


Глава Київської міськдержадміністрації Олександр Попов краще Леоніда Черновецького, але будує Київ за чужі гроші.

Про це заявив депутат від БЮТ Володимир Бондаренко, коментуючи можливість виборів мера Києва та перспектив Попова, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.

"Мені нещодавно одну річ жартома розповіли про Попова: кажуть, він хоч і сам не краде, але й іншим не заважає. Так ось, говорячи про якості Попова, я можу сказати, що він красти не заважає", - підкреслив Бондаренко.

За словами БЮТівця, Попов, як господарник, безсумнівно, на три голови вище Черновецького, тому що "після Черновецького будь-хто був би вище".

"Попов отримує надзвичайно велику допомогу з Кабміну, тому сьогодні в Києві реалізуються різні проект. Але реалізуються не за київські гроші. Київ залишається найбільшим боржником за газ", - сказав Бондаренко.

При цьому, коментуючи можливість виборів мера Києва в цьому році, він зазначив, що це буде можливо тільки за певних умов.

"По-перше, Черновецький повинен написати заяву про відставку. По-друге, регіонали погодяться на вибори тільки в тому випадку, якщо будуть переконані у перемозі", - сказав Бондаренко.

БЮТівець додав, що "Батьківщина" поки не визначалася з можливим кандидатом на виборах мера Києва. "Можливо, ми підтримаємо когось з кандидатів, а, можливо, висунемо власного. Поки що це питання не розглядалося", - сказав він.
powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ