У нічному ДТП постраждала ціла родина. Фото

17.05.2011  16:02

1 2 3
Фото "Другої смуги"
У понеділок о 4:40 ранку на вулиці Бойченка молодий чоловік за кермом Hyundai Getz врізався у припарковані автомобілі.

Як повідомляє "Комсомольська правда" в Україні", постраждав він сам, його пасажирка, і під колеса однієї з машин, відкинутої ударом, потрапила ціла сім'я.

Свідок події написав на автофорумі: "Я прокинувся від сильного гуркоту. Те, що я побачив, мене шокувало. На нашій вуличці розминутися двом машинам складно, а не те що летіти так, як водій "Гетца".

"Він зачепив припаркований "Хюндай Акцент", влетівши в лоб "Форду Ескорт" і з перекидом вилетівши на тротуар. "Ескорт" від удару відлетів назад, вдаривши таксі "Шевроле Авео", в яке сідали пасажири з дітьми", - зазначив він.

Як повідомляє видання, постраждала сім'я Загородніх. Найважчі каліцтва отримав глава сімейства 34-річний Максим. Його госпіталізували в лікарню швидкої медичної допомоги. У понеділок він усе ще перебував у реанімації.

Його дружину Поліну з лікарні виписали. Вона відразу ж поїхала до дітей - 5-місячного Леву і 7-річному Платону, які зараз в Охматдиті. Таксі сім'я викликала, щоб їхати в аеропорт.

У ДАІ столиці повідомили, що у водія "Гетца" та його супутниці черепно-мозкові травми і удари. Причини аварії встановлюються.
powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ