Податківці продовжують ловити "одноруких бандитів"


Столичні податківці викрили три заклади, які підпільно проводили заборонений в Україні гральний бізнес.

Як повідомляє прес-служба Державної податкової адміністрації у Києві, "протягом останнього часу майже в кожному районі були виявлені не тільки інтерактивні клуби, під назвою яких здійснюється гральний бізнес, а й зали звичайних гральних автоматів".

Так, перевіривши інформацію киянина, який повідомив про наявність в інтернет-клубі працюючих ігрових автоматів, податківці відвідали заклад на проспекті 40-річчя Жовтня, що у Голосіївському районі столиці.

"Було виявлено та вилучено 32 гральні автомати іноземного виробництва та 16 одиниць комп'ютерної техніки - загалом на суму близько 430 тисяч гривень. Як з'ясувалось, протизаконною діяльністю займались три киянина та мешканець селища Баришівка Київської області", - йдеться у повідомленні.

В іншому районі Києва, на житловому масиві Троєщина працівники податкової міліції виявили інтерактивний клуб, який за гроші проводив азартні ігри в Інтернеті. З приміщення закладу було вилучено 8 комп'ютерів та іншої техніки на суму близько 40 тисяч гривень.

У Оболонському районі столиці на території продовольчого ринку поблизу станції метро "Мінська" працював підпільний заклад ігрових автоматів. З приміщення було вилучено 17 "одноруких бандитів" та іншого обладнання на суму понад 1 мільйон гривень. 

По кожному з випадків, матеріали перевірок були передані до відповідних райвідділів міліції органів внутрішніх справ для подальшого розслідування та порушення кримінальних справ.

Як відомо, проведення забороненого грального бізнесу карається  штрафом у розмірі від 10 тисяч до 50 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до 5 років.

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ