У Києві відсвяткують День Європи



Фото www.umoloda.kiev.ua

21 травня у столиці відбудеться святкування Дня Європи. Відповідне розпорядження підписав голова КМДА Олександр Попов, повідомляє прес-служба мерії.

Згідно з документом, о 12 годині стартує Європейський парад, який пройде Хрещатиком до Майдану Незалежності.

 О 13.00 на сцені біля адміністративного будинку КМДА (вул. Хрещатик, 36) розпочнеться урочиста церемонія відкриття Дня Європи у Києві.

Після офіційної частини відкриття свята, кияни та гості міста матимуть чудову змогу відвідати низку європейських країн у самому центрі Києва - саме з такою метою на Хрещатику буде влаштовано "Європейське містечко". У містечку також працюватиме павільйон "Україна", в якому гості нашої держави зможуть краще пізнати національно-культурні особливості України.

 У "Європейському містечку" до уваги відвідувачів буде запропонована експозиція тематичних національних павільйонів країн-членів ЄС, працюватимуть інформаційно-інтерактивні майданчики (дискусійні клуби, мовні курси, презентація національних кухонь тощо).

 Крім того, з 10.00 до 19.00 на Хрещатику відбуватиметься розважально-спортивна акція на підтримку Чемпіонату Європи з футболу 2012 року "Містечко Євро-2012".

У рамках акції відбудеться низка цікавих заходів, зокрема: конкурс "Player Escort", вікторина серед школярів, облаштування зони графіті на футбольну тематику з майстер-класом від молодіжної художньої майстерні тощо.

Також у центрі Києва працюватимуть: атракціони: "Вуличний футбол", "Вуличний пенальті", "Футбольний дриблінг", настільний футбол тощо.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ