До дня Києва у місті відстрілюють бродячих псів, - зоозахисники



Фото ac-lyon.fr
Зоозахисники б'ють тривогу - у Києві знову почалося полювання на безпритульних тварин. Собак не тільки труять, але й відстрілюють серед білого дня, пише "Комсомольська правда".

Так, за словами волонтера Наталі Розум, кілька днів тому невідомі розстріляли чотирьох собак неподалік від Андріївської церкви.

"У комунальних службах мені говорять, що тварин убивають спеціально для того, щоб очистити центр міста до Дня Києва!", - сказала вона.

Випадок біля Андріївської церкви - не єдиний. За словами волонтера Вікторії Бондар, недалеко від дитячого садка на вулиці Деміївській, 49, у Голосіївському районі невідомі отруїли п'ять собак, за якими вона доглядає.

"Усі собаки були зі щепленнями і нікого не чіпали. Одного разу я побачила, що одному псу стало погано. Тварина вмерла в мене на руках! Слідом за нею загинули ще чотири собаки! У всіх були типові для отруєння симптоми - конвульсії й піна з рота", - сказала Бондар.

Кількома днями раніше невідомі розстріляли трьох собак просто в розпліднику волонтерів на вулиці Деміївській, 30.

Зоозахисники вважають, що в цьому замішані працівники КП "Притулок для тварин", які мають право займатися відловом тварин.

Однак там кажуть, що відлов тварин у Голосіївському районі, де загинули собаки, не проводився.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ