Пилипишин іде на поправку і готовий співпрацювати зі слідством



фото з сайту Пилипишина
Екс-голова Шевченківського району перебуває на підписці про невиїзд і готовий співпрацювати зі слідством.

Про це пише "Комсомольська правда" з посиланням на адвоката Пилипишина Сергія Гребенюка.

Водночас у прес-службі політика наголосили, що зараз екс-чиновник почувається набагато краще, але ще перебуває в лікарні.

"Він іде на поправку. Точно не знаємо, але, можливо, до початку наступного тижня його випишуть. Він зустрінеться зі слідчими. Сподіваємося, що ситуація із кримінальними справами вирішиться", - сказали у прес-службі.

Пилипишина підтримують співробітники й родичі, які постійно його провідують і намагаються підняти настрій.

"Татові поставили кілька діагнозів, один з них - підозра на мікроінсульт і схильність до рецидиву, крім того, у нього виразка й гастрит. Лікарі говорять, що тато пролежить у стаціонарі ще мінімум тиждень. Зараз він у звичайній палаті. Настрій у нього, самі розумієте, не дуже радісний. Як тільки його здоров'я покращиться, він почне розбиратися в ситуації, що склалася", - сказала дочка політика Олена.

Тим часом слідчі дії у відношенні Пилипишина тривають, відзначає видання. Чи буде підніматися питання про зміну запобіжний заходу, вирішить слідчий.

Як відомо, прокуратура розслідує кримінальну справу за обвинуваченням Віктора Пилипишина в перевищенні службових повноважень при передачі в приватну власність будинків на просп. Перемоги загальною площею 3220 квадратних метрів, що завдало шкоди місту в розмірі 15 мільйонів гривень.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ