Попов побував у Відні, а Голубченко бачив королівське весілля



Фото з сайту КМДА

Керівництво Київської адміністрації та депутати Київради відклали столичні турботи і махнули на травневі свята закордон.

Про це пише "Сегодня".

За інформацією видання, закордоном був перший заступник голови КМДА Олександр Мазурчак. Відключеним був і мобільний іншого заступника - Олександра Пузанова, відомого мандрівника і рибалки, який мріяв побувати в Новій Зеландії.

Водночас голова Київської адміністрації Олександр Попов встиг з'їздити і на свою батьківщину в Комсомольськ, і до бургомістра у Відень, де подивився на роботу сміттєспалювального заводу.

"Травневі свята збіглися з поминальними днями. Тому спочатку я з сім'єю відвідав могилу батька і рідних у Комсомольську і з'їздив на могилу діда, який загинув при форсуванні Дніпра в 1943-му. А 2 травня я був у Відні, де зустрівся з бургомістром. Обговорили співпрацю між Києвом і Віднем, якому в наступному році 20 років. Домовилися, що в 2012-му підпишемо нову угоду", - сказав Попов.

Він додав, що українській столиці цікавий досвід Відня в організації туризму, енергозбереженні, впровадженні технологій альтернативної енергетики.  

За словами представників з оточення Олеся Довгого, екс-секретар Київради побував в Італії.

А новий секретар міськради - мільярдер і співвласник мережі супермаркетів "Епіцентр" Галина Герега свята провела в Україні, вивчаючи свої нові обов'язки.

Заступнику Попова з питань підготовки до Євро-2012 Анатолію Голубченку пощастило відвідати Лондон якраз під час весілля принца Вільяма.  

"Я був у відрядженні в Лондоні. Брав участь у "Школі по забезпеченню безпеки при проведенні футбольних матчів". В Англії великий досвід із заспокоєння хуліганів-уболівальників. Коли я був на семінарі, якраз проходило весілля принца Вільяма. Мене вразило, як люди святкували", - сказав чиновник.  

Заступник голови КМДА Михайло Кучук першотравневі свята провів на батьківщині в Одесі.

"Поїхав провідати родину, свого маленького сина, якого давно не бачив - я ж тепер у Києві. Ми з ним гуляли по набережній, я трохи засмагав, але купатися в Одесі ще не можна", - розповів він виданню.  

Відомий боксер і депутат Київради Віталій Кличко спочатку порибалив у Києві. А тоді з братом махнув до Америки (Флорида). Там вони засмагали, купалися в океані і займалися кайтсерфінгом, відзначає видання.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ