У Києві пройде танцювальна сенсація "The Ocean Of White"



8 травня вперше у київському Міжнародному виставковому центрі відбудеться танцювальний фестиваль "Sensation. The Ocean Of White".

На сцену вийдуть відомий американський електронний дует Gabriel & Dresden, німецький музикант Jerome Isma-Ae і український діджей Lutique, пише ЛігаБізнесінформ.

Хедлайнерами шоу стануть заявлені раніше голландський музикант Fedde Le Grand і французький діджей і продюсер Martin Solveig.


 

Головним у "Sensation" залишається унікальний концепт події - стовідсотковий білий дрес-код, масштабна сцена, розміщена в центрі залу, передові спецефекти, футуристичні декорації, а також театралізовані номери за участю акторів, акробатів і каскадерів.

 

Слоган "Sensation" "Стань частиною ночі - одягнися у біле" залишається обов'язковим правилом, перетворюючи відвідувачів в частину фантастичного дійства.

На українському "The Ocean Of White" виступить один з найвідоміших електронних дуетів Gabriel & Dresden, американці Джош Гебріел і Дейв Дрезден, німецький музикант Jerome Isma-Ae та інші.

За словами організаторів, шоу стане одним з найдорожчих за всю історію українського шоу-бізнесу - його бюджет складе 10 мільйонів гривень.

Вартість квитків: від 649 гривень за стандартний і від 1199 гривень за Gold-квиток

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ